25 Ekim 2011 Salı

HTC Desire Z'yi Denemeye Ne Dersiniz?

Arkadaşlar bugün sizlerle çok beğendiğim ve benimde kullandığım bir cep telefonunu tanıtacağım.Ben dokunmatik ekranlı telefonu kullanamıyorum ama dokunmatik telefonlar şekil ve özellik açısından daha iyi diyorsanız; hem dokunmatik ekranlı hemde klavyeli HTC Desire  Z sizin için tasarlanmış demektir.3.7 inçlik süper dokunmatik ekranı ve özel tasarım klavyesi ile yazmak veya dokunmak sizin elinizde.

Artık kaybolmak yok.Çünkü, HTC Desire Z gelişmiş harita sistemiyle hep yanınızda.Gitmek istediğiniz yere en kısa sürede,beklemeden ve ücretsiz ulaşın.Ayrıca haritalarda yavaş yükleme ve yanlış yönlendirme gibi sorunlar yok.Aradığınız akaryakıt istasyonu,cafe veya ATM artık size çok yakın.

Peki HTC Desire Z'nin en önemli özelliklerinden birini öğrenmek istermisiniz?

HTC Desire Z kaybolmuyor.Yani en azından kolayca kaybolmuyor.HTCSense.com'u kullanarak bulmakta zorlandığınız telefonu yastığın altında bulabilirsiniz.

Ayrıca telefonunuzu evde unuttuysanız yine aynı adresten telefonunuzu başka bir telefona yönlendirebilirsiniz.Son olarak telefonunuzdaki verilerin kaybolmasından veya telefonunuzun çalınmasından endişe ettiğinizde HTCSense.com'u kullanabilirsiniz.

Şimdi de telefonumuzun özelliklerine bakalım;

119 mm x 60.4 mm x 14.16 mm  4.69" x 2.38" x 0.56" ebatlarında,6.35 onz pili ile birlikte 180 gr ağirıiğinda,3.7 inç zoom kabiliyetli dokunmatik ekranı,1.5 GB dahili telefon hafızası,android 22 - HTCSense işletim sistemi,800 MHz işletim hızı,5 megapiksel renkli kamera,video kaydı,yüz tanıma yeteneği,dijital pusula,yakınlık sensörü,ışık lambası sensörü,bluetooth,FM radyo,USM ve Wifi internet,400 dk ya kadar konuşma süresi,paylaşım siteleri ve sosyal aglara anında ulaşım,uzaktan kontrol ve sayamadığım bir çok özelliğiyle HTC Desire Z sizinde çok hoşunuza gidecek.

E-Mail Aboneliği:
*E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

2 yorum:

Fırat Yalçın dedi ki...

merhaba..

Bu konu veya başka bir konu hakkında misafir blogger kabul ediyorsanız veya olursanız, benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

http://www.firatyalcin.com/p/misafir-yazarlk.html

Adsız dedi ki...

Çok bilgilendirici bir blogunuz var. Ahşap Jaluzi Perde olarak size bu yüzden teşekkür ederiz.

Yorum Gönder