8 Ekim 2011 Cumartesi

MFÖ Hakkında Bilmedikleriniz


MFÖ(Mazhar,Fuat,Özkan)'ın temelini oluşturan ilk buluşma 1966 yılında Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in biraraya gelmeleriyle başadı.Daha sonra bu ikili  1971 yılında " TÜRKÜZ TÜRKÜ ÇAĞIRIRIZ " albümünü çıkardı ve aynı yıl Özkan Uğur ile tanışarak son hallerini aldılar.

1970 yılında ise " İPUCU 5 " lisi olarak çıkardıkları " HEYECANLI ÇOK HEYECANLI " parçası ile bir ilki gerçekleştirdiler ve Türkiyenin ilk klip çalışmasını yaptılar.

1984 yılında ise zirveye çıktılar diyebiliriz." ELE GÜNE KARŞI " albümüyle çıkış yaptılar ve albümle aynı adı taşıyan şarkı yılın şarkısı seçildi.1985 yılından itibaren " PEKİ PEKİ ANLADIK " ," VAK THE ROCK " , " NO PROBLEM " , " BEST OF MFÖ " ," GELDİLER " , " AGANNAGA " , " DÖNMEM YOLUNDAN " , " ROCK SOUND " , " M.V.A.B "  vb. birçok çalışmaları oldu.

1985-1988 yıllarında Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ettiler.Sanat yaşamları boyunca grup halindeki çalışmalarının yanında solo çalışmaları,film,reklam,tiyatro ve tv dizilerinde de başarılı olmuşlardır.Ancak sahneye hep birlikte olarak çıkmışlar ve MFÖ ruhunu hep canlı tutmuşlardır.Çalışmaları günümüzde de başarılı bir şekilde devam etmektedir.

Ayrıca MFÖ ile istediğiniz bir konuda görüşmek isterseniz menajer serdar karaoglu ile görüşmeniz yeterlidir.
Email:  serdarkaraoglu@superonline.com
Telefon : 532 232 14 17



E-Mail Aboneliği:
*E-Mail adresinize gönderilecek maildeki onay linkine tıklamayı unutmayın*

1 yorum:

mehmett dedi ki...

başarılarının devamını diliyorum

Yorum Gönder